Connect with us

Administrație

Drum de mare viteză între Filiași – Drobeta-Turnu Severin – Caransebeș

Ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță câștigătorul licitației pentru atribuirea a trei contracte pe sectorul de drumuri, în vederea fluidizării traficului intern. Sectoarele de drum care leagă județul Mehedinți de Dolj și  de Caraș-Severin vor fi transformate în drumuri de mare viteză.

Ofertantul desemnat câștigător în cadrul celor 3 proceduri de achiziție publică este Asocierea IRIMAT CONS SRL (lider de asociere) – STUDIO CORONA SRL CIVIL ENGINEERING – INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII SRL.

”Trei sectoare ale viitorului Drum de mare viteză Filiași-Lugoj au, de astăzi, câștigător desemnat! O asociere de proiectanți români și italieni a câștigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate:

1. Contractul pentru Sectorul Filiași- Drobeta Turnu Severin

Valoare: 19,912 milioane de lei (fără TVA) Termen: 20 de luni de la semnare (din care 18 luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate).

2. Contractul pentru pentru Sectorul Drobeta Turnu Severin – Domașnea

Valoare: 32,850 milioane de lei (fără TVA)

Termen: 28 de luni de la semnare (din care 26 de luni sunt alocate Studiului de fezabilitate).

3. Contractul pentru pentru Sectorul Domașnea- Caransebeș

Valoare: 17,908 milioane de lei (făra TVA) Termen: 24 de luni de la semnare (din care 22 de luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate).” A declarat, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Semnarea contractelor va fi posibilă în termen de 10 zile dacă nu vor fi depuse contestații.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze