Connect with us

Politică

FEMEIA, SĂRBĂTORITĂ ÎN ORGANIZAȚIA PSD ORȘOVA

8 Martie, Ziua Femeii este acea zi în care sunt sărbătorite mamele, soțiile, iubitele, de către bărbații a căror viață o înfrumusețează prin înțelepciune, echilibru și dragoste.

Femeia, în toată splendoarea ei, a fost sărbătorită și în organizația PSD Orșova, printr-un eveniment în care aprecierea le-a fost arătată tuturor doamnelor. Un eveniment organizat în cinstea lor a fost organizat, cu mâncare, muzică bună și distracție. Distracția și atmosfera plăcută le-a adus doamnelor și domnișoarelor, pe chip, un zâmbet.


Ziua de 8 martie este o zi deosebită pentru noi bărbații, pornind de la cea care ne-a dat viață, mama, până la femeia cu care întemeiem o familie. Toate doamnele și domnișoarele  merită să fie sărbătorite, nu doar în această zi, ci în fiecare zi„, a declarat organizatorul evenimentului, președintele PSD Orșova, Constantin Popescu.

La evenimentul organizat pentru distinsele doamne au participat primarul municipiului Orșova Marius Stoica, dar și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Mă bucur să pot participa la un astfel de eveniment, organizat de PSD Orșova, pentru doamnele noastre. Le doresc multă sănătate tuturor femeilor și un călduros ” La mulți ani! „, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, invitat la eveniment.

Prezentă în rândul colegelor din organizația PSD a fost și președinta Tania Lăin. Au sărbătorit împreună această zi a lor.

Vă doresc să fiți sănătoase, să credeți în voi și să luptați pentru tot ceea ce vă propuneți, așa cum o faceți pentru familiile dumneavoastră!Nu uitați să zămbiți! Sunteți femei și sunteți frumoase. La mulți ani, dragi colege!„, a fost mesajul transmis cu emoție, zecilor de femei prezente la eveniment.

Doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate cu o floare, în semn de respect.

S-a lăsat cu distracție, joc și voie-bună, iar femeile au fost în centrul atenției, așa cum merită să fie tratate, în fiecare zi.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze