Connect with us

Restart News

BĂRBAT DIN MALOVĂȚ, PRINS LA VÂNĂTOARE CU O ARMĂ DEȚINUTĂ ILEGAL

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Malovăț, care deținea o armă de vânătoare fără a avea autorizație valabilă.

Evenimentul a avut loc, ieri, în extravilanul localității Bârda, unde individul ar fi practicat vânătoarea fără a fi autorizat în acest sens.

La vederea forțelor de ordine, bănuitul a încercat să fugă, însă a fost oprit după ce polițiștii au tras două focuri de avertisment în plan vertical.

Arma și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 07 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea luării unei măsuri preventive,” transmite IPJ Mehedinți

Ulterior, bărbatul bănuit de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin. Față de acesta, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze