Connect with us

Administrație

MĂRȚIȘOR ÎN DAR, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNA VÎNATORI

Luna martie este considerată luna în care sărbătorim femeia, pentru tot ceea ce semnifică ea. Favorizate în acest debut al primăverii au fost și doamnele și domnișoarele din comuna Vînatori, care au fost vizitate de către primarul Dănuț Percea, cu un mărțișor în dar.

Primăvara este anotimpul doamnelor și domnișoarelor. În semn de apreciere și respect nemărginit, împreună cu echipa mea din comuna Vânatori, le-am dăruit un zâmbet de 1 Martie. Am primit înapoi sute de îmbrățișări și urări de bine.Să avem sănătate cu toții, să ne bucurăm de oamenii din viața noastră!”,este mesajul primarului comunei Vânători.

Primit cu mare căldură, emoție și mulțumire, mărțișorul, cel care vestește venirea primăverii, a reușit să le facă ziua mai frumoasă reprezentantelor frumosului. Tradiția acestui dar, de 1 Martie, este păstrată de către edilul din Vînatori, în fiecare an.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze