Connect with us

Administrație

PRIMELE MICROBUZE ELECTRICE ACHIZIȚIONATE DE CONSILIUL JUDEȚEAN PENTRU TRANSPORTUL ELEVILOR 

În această dimineață, au sosit primele șase microbuze electrice destinate transportului elevilor din mediul rural, achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți. 

Aceste vehicule moderne și nepoluante au fost achiziționate în cadrul unui proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C15: Educație, Investiția I10.

Sunt mijloace de transport moderne, nepoluante, care vor asigura transportul elevilor la școală, dar și confortul de care au nevoie. Este vorba despre microbuze cu o autonomie de aproximativ 300 km, 16+1 locuri, dotate cu toate accesoriile de siguranță, inclusiv cele pentru copiii cu dizabilități.” A declarat Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Vestea bună este că, în cadrul acestui proiect, s-a realizat o economie la buget, permițând demararea procedurii de licitație pentru încă două microbuze electrice, pe lângă cele 31 de contracte deja existente, care vor fi livrate până la sfârșitul lunii august.

În paralel, Consiliul Județean derulează procedura de achiziție a unei noi serii de zece microbuze hibride, finanțate printr-un proiect cu fonduri europene accesate prin Ministerul Mediului.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze