Niciun comentariu

INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ „DROBETA” A SĂRBĂTORIT 91 DE ANI DE PROTECŢIE CIVILĂ ÎN ROMÂNIA

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Drobeta” din judeţul Mehedinţi a sărbătorit 91 de ani de existenţă și activitate dedicată protecției civile în România.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului Național al României și prezentarea semnificației Zilei Protecţiei Civile. Momentul cel mai emoționant al ceremoniei a fost avansarea în gradul militar următor, înainte de termen, a patru pompieri militari: un ofițer și trei subofițeri. Aceștia au fost distinși pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile, pregătirea profesională și comportarea demnă în cadrul misiunilor de intervenție.

Ne-au onorat cu prezența prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, președintele Consiliului Județean Mehedinți, avocat Aladin Georgescu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, primarul municipiului Orșova, Marius Stoica, directorul Filialei de Cruce Roșie Mehedinți, Elena Coardă, comandanții structurilor MAI și MApN, șefii instituțiilor cu care inspectoratul nostru colaborează pentru gestionarea situațiilor de urgență, dar și cadre militare în rezervă care și-au adus contribuția în gestionarea situațiilor de urgență,” transmite ISU Mehedinți

Cei patru pompieri avansați în grad au primit noile distincții din partea primului adjunct al inspectorului șef al ISU Mehedinţi, colonelul Stanciu Cristian, care i-a felicitat pentru dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă în misiunile de intervenție.

În mesajul său, primul adjunct al inspectorului șef a transmis gândurile și mulțumirile Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și întregii echipe, subliniind angajamentul constant al pompierilor mehedințeni pentru protecția și siguranța comunității. Indiferent de provocările cu care se confruntă, aceștia sunt pregătiți să gestioneze orice situație de urgență, fiind mereu în slujba semenilor aflați în dificultate.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: drobeta turnu severin, isu mehedinti, restartnews, ziua protectiei civile

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed