Niciun comentariu

S-A DESCHIS PROCEDURA DE RECEPȚIE PENTRU BAZINUL DE ÎNOT

Astăzi, la obiectivul de investiții Bazinul de înot, s-a întrunit comisia pentru recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare.

Membrii comisiei de recepție au demarat, pe domeniul specific fiecăruia, verificări ale documentelor întocmite de-a lungul derulării proiectului și probe ale instalațiilor care echipează clădirea.

Dată fiind destinația obiectului, un element important care se urmărește este îndeplinirea condițiilor de securitate la incendiu, în recepție fiind verificat de către echipajele ISU Mehedinți, modul de funcționare, în timp real, al tuturor instalațiilor din clădire.

Am convingerea că recepția se va încheia fără probleme, dar procedura  este una care poate necesita timp având în vedere complexitatea lucrărilor care s-au efectuat și importanța obiectivului. După ce va fi semnat procesul-verbal de recepție, iar obiectivul va fi redat Consiliului Județean Mehedinți, vom face demersurile pentru ca Bazinul să fie deschis pentru toți severinenii. Așa cum a fost conceput proiectul, Bazinul de înot este loc dedicat sănătății, fitness-ului și asigură un mediu sigur, modern și plăcut pentru toți cei pasionați de înot! Mă bucur că unul dintre obiectivele pe care mi le-am asumat în anul 2020 este finalizat și din fericire, nu este singurul!,” a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: aladin georgescu, bazinul de inot, consiliul judetean mehedinti, receptie, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed