Connect with us

Restart News

INCENDIU VIOLENT ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN. O HALĂ A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

O hală din Drobeta-Turnu Severin a fost cuprinsă de flăcări, în această după amiază. Patru echipaje de la Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit la fața locului. 

La sosirea pompierilor, focul se manifesta în interiorul halei, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, însă riscul de propagare la vecinătăți a fost exclus. Echipajele au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Cu puțin timp în urmă, patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de pe Calea Târgu Jiului, din municipiul Drobeta Turnu Severin. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în interiorul halei, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, fără pericol de propagare la vecinătăți. În timpul intervenției, aceștia au extras și două butelii din interiorul halei, înlăturând astfel pericolul de explozie. Incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate victime. Pompierii au acționat și pentru îndepărtarea efectelor negative generate de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de un conductor electric defect,” transmite ISU Mehedinți

Pe parcursul intervenției, pompierii au reușit să extragă două butelii din interiorul halei, eliminând astfel pericolul de explozie. Incendiul a fost complet lichidat, iar din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze