Connect with us

Restart News

Bătrânul de 82 de ani din localitatea mehedințeană Bălăcița, a fost găsit cu ajutorul autorităților

Astăzi, 4 noiembrie, polițiștii mehedințeni au solicitat sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți și pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și au continuat acțiunile de căutare în comuna Bălăcița și zonele adiacente a bărbatului de 82 de ani, plecat voluntar de la domiciliu în data de 1 noiembrie 2022

Având în vedere vârsta înaintată a persoanei dispărute și faptul că la momentul plecării de la domiciliu vestimentația nu era potrivită condițiilor meteo, fiecare minut a fost crucial pentru salvarea acestuia.

În urma mobilizării tuturor forțelor angrenate, astăzi bărbatul de 82 de ani a fost identificat pe un câmp din extravilanul comunei Bălăcița, într-un șanț.

Din primele verificări a rezultat faptul că acesta s-a rătăcit pe câmp.

De asemenea, persoană în cauză nu prezintă urme de violență și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical care la preluat pe bărbat în vederea transportului la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze