Connect with us

Administrație

DIRECTORUL DE LA “TRAIAN LALESCU” ESTE ȘI CONSILIER LOCAL. PRIMARUL ORȘOVEI ÎI CERE DEMISIA DIN FUNCȚIA DE DIRECTOR, PE MOTIV CĂ ESTE INCAPABIL SĂ GARANTEZE SIGURANȚA ELEVILOR LA ȘCOALĂ

Primarul municipiului Orșova, Marius Stoica i-a cerut public, în ședința de consiliu local, demisia directorului liceului Traian Lalescu, după ce doi elevi de clasa a-IX-a s-au bătut în incinta instituției, iar unul dintre aceștia a ajuns la spital.

Incidentul regretabil, dintre cei doi elevi ar fi putut fi prevenit dacă directorul liceului ar fi avut grijă de buna desfășurare a activităților în interiorul școlii”, a declarat primarul.

Marius Stoica acuză neglijență în gestionarea situației, solicitând schimbarea conducerii liceului, pentru siguranța elevilor. 

Domnul director nu a știut să gestioneze situația, este clar că e depășit de problema siguranței copiilor în liceu. De aceea mi-aș dori ca dumnealui să își dea demisia din funcția pe care o are. Este regretabil acest eveniment, este dureros, de aceea îi cer public domnului Oprescu demisia din funcție,” a precizat Marius Stoica, primarul Orșovei

Valentin Oprișor, tatăl băiatului, care și-a lovit colegul cu pumnii, până l-a băgat în spital, este consilier local în municipiul Orșova, din partea PNL. 

Și Dorin Ghiță Oprescu, directorul liceului “Traian Lalescu” se află pe lista aleșilor locali, din partea aceluiași partid. 

Niciunul dintre cei doi nu au fost prezenți la ședința de consiliu local, în care primarul Stoica i-a cerut demisia directorului Oprescu. De asemenea, nici tatăl agresorului și nici directorul școlii nu au putut fi contactați, pentru a oferi un punct de vedere cu privire la incidentul din școală. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze