Connect with us

Restart News

PRIMĂRIA ORȘOVA ASIGURĂ SALARIILE SPITALULUI, CICAN LE BLOCHEAZĂ

Scandalurile din administrația orșoveană sunt departe de a fi încheiate. Un document oficial, apărut pe pagina de socializare a primăriei Orșova, arată clar, că sumele pentru plata salariilor personalului angajat la Spitalul Municipal Orșova au fost solicitate de primar, în calitate de ordonator principal de credite.

” Am avizat plata salariilor angajaților de la Spitaul Municipal Orsova. Ambițiile managerului de a condiționa plata salariilor cu plata „clientelei” a dus la această situație de conflict„, declară primarul Orșovei, Marius Stoica.

Însă, durere mare  pentru restul cheltuielilor de funcționare a unității medicale. Managerului Adrian Cican i se cere o notă de fundamentare prin care să explice modul cum sunt cheltuiți banii proveniți din bugetul statului. De aici și până la inflamarea apendicelui, a mai fost un singur pas. Adrian Cican a luat din nou foc, că el este cel care taie și spânzură tot ce ține de spital, iar primarul trebuie doar să avizeze toate ilegalitățile așternute pe hârtie. Dezlănțuirile de pe rețele de socializare au început să curgă.

Captura Facebook Adrian Cican

Cu un vocabular grobian, așa cum ne-a obișnuit, nedemn de un om care pretinde a fi un manager de spital, Cican vine să arunce cu noroi, tot în cei care vor ca salariații să nu aibă de suferit.

În sprijinul realității, vine și mesajul liderului PSD Orșova, consilierul local Constantin Popescu.

” Vinovată de această situație este actuala conducere a spitalului, călcând în picioare un drept constituțional al angajaților. Sunt bani pentru salarii, sunt avizati de ordonatorul principal de credite, primarul, și tu conducere actuală refuzi să pui în operă, pentru că angajatul spitalului( manager)din concediu medical( incapacitate de muncă)vă ordonă ILEGAL să nu dați salariile . Această atitudine a actualei conduceri a spitalului constituie un abuz, și este pedepsită de Codul Penal”.

Din nefericire, cei care au de suferit în urma acestor dispute, sunt angajații Spitalului Municipal Orșova, care nu își vor lua salariile la timp. Însă, este important de știut, împotriva cui trebuie să își îndrepte nemulțumirea.

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. maniac

    19 ianuarie 2024 at 20:57

    good!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze