Connect with us

Politică

DEPUTATUL CORNEL FOLESCU PĂRĂSEȘTE PSD ȘI SE ALĂTURĂ FORMAȚIUNII AUR

Mișcări de culise pe scena politică din Mehedinți. Cornel Folescu, fost viceprimar și actualmente deputat în Parlamentul României din partea formațiunii politice PSD, face pasul către AUR Mehedinți. Deși existau numeroase zvonuri, de ceva timp, despre această mișcare, confirmarea a venit astăzi, în cadrul unei conferințe, susținută  de președintele AUR, prezent în Severin, George Simion. La sediul partidului, au fost prezentați câțiva dintre oamenii care vor reprezenta forul de conducere de la Mehedinți.

Video- din conferință:

Printre aceștia se regăsește Cornel Folescu, numit coordonator de campanie pentru Alegerile Europarlamentare, ce vor avea loc în iunie 2024. Despre motivele părăsirii PSD și decizia alăturării AUR, acesta spune:

”Decizia este luată într-un timp destul de lung, luată  în primul rând în urma  unor discuții cu domnul președinte Simion și, în egală măsură, pe fondul unor dezamăgiri avute din partea organizației politice din care făceam parte până în momentul acesta. Cei care mă cunosc știu că sunt un om de echipă, toată viața mi-am dorit să lucrez între prieteni, nu între oameni care cumva își fac interesele cu tine și după te aruncă la o parte, n-am suportat și n-am să suport niciodată genul acesta de a face politică, dovadă că astăzi, pe o prietenie cu domnul Simion, am bătut palma cu domnia sa și cred că vom face o echipă extraordinar de bună.”

Cornel Folescu- deputat AUR

În urma declarațiilor și discuțiilor din cadrul conferinței,  Cornel Folescu poate fi un potențial candidat la Primăria Severinului, în Alegerile Locale. Lista pare să fie una deschisă, iar competiția acerbă.

În noua echipă AUR Mehedinți, alături de președintele George Simion, în conferință, au fost prezenți și consilierul local Eduard Koler, fostul viceprimar Mircea Grosu, dar și managerul Muzeului Regiunii Porților de Fier, Doinița Chircu.

 Ultimele mișcări politice se arată destul de interesante. Cel mai probabil, va urma un an electoral de foc, căci luptele pentru putere sunt destul de aprinse.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze