Connect with us

Restart News

UN GEST DE SOLIDARITATE ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

Jandarmii din Mehedinți au adus lumină în viața unei familii aflate în dificultate din comuna Ilovița, contribuind la înnoirea casei lor în prag de iarnă. Familia formată din părinți și cei trei copii, cu vârste între 8 și 12 ani, trăiește într-o căsuță modestă. Mama se ocupă de copii, în timp ce tatăl depune eforturi susținute pentru a le asigura traiul zilnic.

Având rezultate excelente la școală, dorința copiilor de a fi vizitați de Moș Crăciun a ajuns la urechile profesorilor școlii locale, care au informat jandarmii despre situația lor dificilă. Într-o misiune de suflet, jandarmii au adus daruri de Crăciun și au intervenit pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale familiei.

Cu sprijinul colegului lor, plutonier adjutant Oreviceanu Florin, au fost înlocuite două uși și două ferestre vechi, contribuind astfel la confortul termic al locuinței.

“Cu efortul și implicarea colegului nostru, plutonier adjutant Oreviceanu Florin, două uși și două ferestre vechi au fost înlocuite pentru a le asigura confort termic. Prin donațiile generoase ale colegilor din unitate, am putut achiziționa haine, încălțăminte, jucării, rechizite, alimente de bază, dulciuri și fructe, aducând astfel un ajutor important în casa lor. Această misiune a fost una de suflet pentru noi, iar bucuria și emoția din ochii lor ne-au convins că ne-am atins scopul: de a aduce o rază de bucurie în viețile acestor oameni, în timp ce se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă.”, a transmis IJJ Mehedinți.

Această acțiune a adus nu doar reparații materiale, ci și bucurie și emoție pentru membrii familiei, demonstrând că Jandarmeria Mehedinți nu se limitează la asigurarea ordinii publice, ci se implică și în ajutorarea comunităților aflate în situații dificile. Este o poveste de solidaritate și generozitate care luminează spiritul Crăciunului în inimile celor care au nevoie de ajutor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze