Connect with us

Restart News

SEDIUL ADMINISTRATIV D.G.A.S.P.C. MEHEDINȚI VA FI REABILITAT PE FONDURI EUROPENE

Astăzi a avut loc prima vizită de lucru pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare Centrul Administrativ D.G.A.S.P.C. Mehedinți în vederea creșterii eficienței energetice,, la care au participat experți din partea AM PR Sud-Vest Oltenia și directorul D.G.A.S.P.C. Mehedinți, domnul Valentin Popescu, împreună cu echipa de implementare a proiectului.

,,Proiectul a trecut de faza verificării eligibilității, în acest moment se află în etapa de verificare tehnică și financiară, după care va urma semnarea contractului. Mulțumim domnului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, fără ajutorul căruia nimic din toate aceste realizări nu ar fi fost posibile. Ne asigurăm în permanență că sistemul de asistență socială din Mehedinți oferă cele mai bune condiții pentru cei care au nevoie de astfel de servicii și totodată ne dorim atât pentru beneficiari, cât și pentru colegii noștri un grad ridicat de confort, dar și reducerea cheltuielilor cu energia electrică și termică,, a declarat directorul D.G.A.S.P.C. Mehedinți, Valentin Popescu.

Valoarea proiectului este de 11.983.227,37 lei, iar finanțarea va fi asigurată prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia.

Principalele lucrări constau în: izolarea la exterior a pereților cu scopul eliminării infiltrațiilor, anveloparea clădirii, schimbarea tâmplăriei, modernizarea instalației termice și electrice, modernizarea instalației de iluminat, montarea de panouri fotovoltaice, înlocuirea pardoselii din toate încăperile interioare, refacerea finisajelor la pereți și tavane. 

De asemenea, noua clădire va fi adaptată persoanelor cu dizabilități, se vor realiza rampe de acces, un grup sanitar adaptat și se vor monta benzi tactilo-vizuale pe căile de acces în clădire.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze