Connect with us

Administrație

DRUMUL JUDEȚEAN DINTRE OPRIȘOR ȘI PLENIȚA A FOST ASFALTAT

Lucrările pe 561A, între localitățile Oprișor și Plenița s-au terminat. Un drum proaspăt asfaltat servește acum celor care circulă în zonă.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a fost prezent la recepție, împreună cu primarul comunei Oprișor, Constantin Gârleanu, viceprimarul Ion Durlă și reprezentanții constructorului Este vorba despre o lungime de 2,105 km de drum degradat până în urmă cu cinci luni, pe care s-a turnat un strat nou de asfalt, s-au realizat rigole carosabile, legături cu drumurile laterale, lucrări pentru siguranța circulației, marcaje transversale și s-au montat indicatoare. Totodată, a fost realizată o platformă de cântărire ce va fi folosită pentru verificarea respectării tonajelor de către transportatori pe drumul respectiv.

“Lucrarea este foarte importantă și pentru locuitorii din comuna Oprișor care merg la sfârșitul săptămânii la târgul din Plenița, dar și pentru cei care tranzitează ocazional județul Mehedinți. Drumul continuă investiția precedentă realizată de Consiliul Județean, în reabilitarea drumului județean Oprișor – Bălăcița și granița cu județul Dolj.Facem drumuri bune!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze