Connect with us

Administrație

MINISTRUL DEZVOLTĂRII, VIZITĂ LA BAZINUL DE ÎNOT

 Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea și directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, au fost prezenți astăzi, într-o vizită de lucru, la una dintre cele mai importante investiții ale Consiliului Județean Mehedinți, Bazinul de Înot din Drobeta Turnu Severin.

Cei doi oficiali au fost însoțiți, în cadrul vizitei, de Alexandru Soare și Sorin Munteanu, ambii, directori în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Obiectivul de investiții este finalizat, s-a realizat racordarea la rețeaua de gaz, în perioada următoare se vor face probele tehnologice și va fi realizată procedura de recepție, astfel încât, până la sfârșitul anului, bazinul obiectivul să fie redat Consiliului Județean și implicit, mehedințenilor și locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, într-o formă complet modernizată.

Pe lângă zona bazinului, unde au fost montate tribunele, iar spațiul corespunde tuturor exigențelor din domeniu, au fost vizitate Sauna, Salina și zona de bistro.

În paralel, se realizează lucrările la parcarea ce va deservi Bazinul de Înot. Zona va fi una modernă și de mare utilitate, cu peste 100 locuri de parcare, costurile investiției fiind suportate de Consiliul Județean Mehedinți.

Îi mulțumesc doamnei director general a CNI, Manuela Pătrășcoiu, pentru susținerea realizării acestei investiții și mă bucur că în cadrul vizitei de azi, lucrarea a fost apreciată, atât de domnia sa, cât și de ministrul Dezvoltării, domnul Adrian Veștea, de care mă leagă o relație bună de colaborare în cadrul Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, unde am deținut funcția de vicepreședinte în mandatul domniei sale de președinte al UNCJR. În scurt timp vom putea reda Bazinul de Înot celor care îl așteaptă! A fost o investiție greu de realizat, pe care mi-am asumat-o în fața mehedințenilor, dar așteptarea, zic eu, a meritat!”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

Lucrările pentru modernizarea Bazinului de Înot au fost finanțate prin Compania Națională de Investiții.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze