Connect with us

Administrație

SPITALUL ESTE SUSȚINUT DE PSD, DAR, ÎNGROPAT DE CICAN ȘI PNL

În ședința extraordinară a Consiliului Local Orșova a fost aprobată structura organizatorică a Spitalului Municipal. Cu votul consilierilor PSD și o parte din consilierii PRO ROMÂNIA a fost posibil acest lucru. Consilierii PNL( aflați sub conducerea viceprimarului Duică și a managerului Cican) și cealaltă parte din PRO ROMÂNIA au ieșit din sală la momentul votului, pentru a boicota trecerea acestui proiect de maximă importanță pentru sănătatea orșovenilor.

Duică părăsește sala împreună cu consilierii PNL

” Proiectul a fost adoptat 100% cu întreg efectivul consilierilor PSD și trei consilieri de la PRO ROMÂNIA. Colegii de la PNL au părăsit sala, lăsând Spitalul în agonie”, a declarat indignat liderul grupului PSD, Constantin Popescu.

Constantin Popescu- consilier local PSD Orșova

Tocmai cei care se tăvăleau prin greve zilele trecute că Spitalul are de suferit, în frunte cu răzvrătitul Adrian Cican, sunt cei care, astăzi, au sabotat bunul mers al lucrurilor. Contrar a ceea ce au susținut, prin toate declarațiile politice din campania electorală pe care deja au început-o, aceștia nu au făcut altceva decât să-și contrazică spusele, prin fapte. Atunci când Spitalul Municipal Orșova avea nevoie să intre în normalitate, sabotorii erau tocmai cei care se dădeau victime și care, dintr-o dorință de afirmare politică, au manipulat întregul colectiv angajat al Spitalului, dar și oamenii din comunitate. Însă, chiar și fără votul lor, proiectul inițiat de primarul Marius Stoica a trecut.

” Garantez cu funcția mea de primar faptul că nu vor fi disponibilizări la Spitalul Municipal Orșova, iar salariile medicilor, asistenților și a tuturor angajaților acestui spital  se vor acorda la timp, așa cum am stabilit, împreună cu Consiliul de Administrație al Spitalului. Nu vor fi probleme, vă  garantez acest lucru”, a declarat primarul Orșovei.

Concluzia clară a acestei ședințe din Consiliul Local Orșova este una singură: Victimele sistemului, sunt de fapt călăii. Iar la baza acestor spuse, stă ca dovadă Raportul Curții de Conturi, prin care, Spitalul Municipal Orșova are o gaură de 9 miliarde lei vechi, pe mandatul managerului Adrian Cican.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze