Connect with us

Administrație

INVESTIȚII DE 28 MILIOANE DE LEI ÎN COMUNA OBÂRȘIA DE CÂMP

Aflați într-o vizită de lucru, președintele Consiliului Județean Mehedinți,  Aladin Georgescu, senatorul Liviu Mazilu și vicepreședintele Ionică Negru au mers în satul Izimșa din comuna Obârșia de Câmp, pe șantierul Căminului Cultural, obiectiv aflat în plin proces de modernizare, în cadrul unui proiect finanțat cu fonduri europene prin Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR).

” Este o investiție importantă pentru locuitorii comunei, la fel ca și celelalte pe care Primăria Obârșia de Câmp le are în diverse stadii de implementare și nu sunt deloc puține. Căminul Cultural din Obârșia de Câmp va fi, de asemenea, reabilitat, modernizat și dotat, s-au construit vestiare la terenul de fotbal din Izimșa (GAL AFIR), Serviciul pentru Situații de Urgență a fost dotat cu un UTV (GAL AFIR), iar sistemul de iluminat va fi modernizat în întreaga comună (AFM). Școala Gimnazială din Obârșia va fi reabilitată din punct de vedere energetic prin AFM și va fi dotată cu mobilier și echipamente prin PNRR.

Tot prin PNRR se va realiza un centru pentru colectare deșeuri.

Totodată, peste 8 km de străzi vor fi modernizate cu fonduri guvernamentale în cadrul unui proiect în valoare de peste 14 milioane lei, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, a declarat președintele CJ Mehedinți.

Nici sistemul sanitar nu a fost lăsat deoparte, ci se investește și în infrastructura aceasta.

” Cu fonduri de la bugetul local se va construi un dispensar uman și s-a montat deja un sistem video de supraveghere stradală”, a continuat declarația.

Printr-o bună colaborare politică și administrativă, la nivelul comunei Obârșia de Câmp s-a reușit implementarea mai multor proiecte.

Pentru toate aceste proiecte, a căror valoare se ridică la 28 milioane lei, s-a muncit foarte mult în ultimii ani, motiv pentru care o felicit pe doamna primar, Marinela Dumitrele și echipa din cadrul Primăriei care a reușit să obțină aceste finanțări!

Le doresc mult succes în implementarea acestor proiecte care vor aduce multe beneficii locuitorilor din Izimșa și din Obârșia de Câmp, de la cel mai mici, până la vârstnici!”, a încheiat declarația președintele Consiliului Județean.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze