Connect with us

Administrație

ÎN COMUNELE MEHEDINȚENE TÂMNA, PUNGHINA ȘI CĂZĂNEȘTI, INVESTIȚII DE 30 DE MILIONE LEI

Programul Național „Anghel Saligni” oferă posibilitatea administrațiilor locale de a dezvolta proiecte. Comunele Tâmna, Căzănești și Punghina au semnat contractele de finanțare, în valoare totală de 30 de milioane de lei.

” Primarii comunelor Tâmna, Punghina și Căzănești, Dumitru Șerban, Gelu Drinceanu și Aurel Popescu, au semnat astăzi, contracte de finanțare pentru investiții importante pentru locuitori, acestea fiind finanțate cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.La Tâmna, se vor asfalta drumuri și ulițe sătești în lungime de peste 8 kilometriValoarea investiției este de 14.342.645 lei.În comuna Punghina, se vor asfalta drumuri locale pe o lungime de peste 7 km. Valoarea investiției este de 11.315.923 lei.Proiectul semnat pentru comuna Căzănești vizează realizarea sistemului de alimentare cu apă și a unei stații de tratare a apei în localitatea Gârbovățul de Sus.Valoarea investiției este de 4.748.955 lei”, este declarația președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Întreg județul Mehedinți a beneficiat și beneficiază de astfel de proiecte de modernizare, fie în zone urbane, sau rurale. Investițiile în dezvoltare continuă, pe Fonduri Guvernamentale sau Fonduri Europene. Susținerea acestor demersuri ale administrațiilor locale, de către Consiliul Județean Mehedinți, implicit, președintele CJ, a fost una promptă și constantă.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze