Connect with us

Business

CABINET MODERN DE REUMATOLOGIE, LA ELIXIR BEAUTY CLINIC

Elixir Beauty Clinic, o clinică renumită pentru serviciile sale de înaltă calitate în domeniul esteticii și al sănătății face un pas important pentru îngrijirea sănătății oaselor și articulațiilor prin introducerea unui cabinet modern de reumatologie. 

Astfel, pacienții vor avea acces la servicii medicale specializate și tratamente de ultimă generație.

Cabinetul de Reumatologie de la Elixir Beauty Clinic este echipat cu aparatură medicală performantă, care permite diagnosticarea și tratamentul eficient al afecțiunilor reumatismale. 

Echipa de specialiști pentru specializarea Reumatologie este condusă de medic specialist reumatologie, dr. Sineta Firulescu, și asistent medical, Elisabeta Dragomir, ambii cu experiență vastă în domeniul reumatologic.

Prevenția este un aspect esențial în îngrijirea sănătății oaselor și articulațiilor. 

Bolile reumatismale pot afecta calitatea vieții și mobilitatea pacienților. Prin cabinetul de Reumatologie, Elixir Beauty Clinic pune la dispoziția pacienților soluții eficiente pentru diagnosticarea timpurie, tratamentul și gestionarea acestor afecțiuni.

Pentru programări, dar și pentru acordarea de informații utile, puteți merge la sediul clinicii, pe bulevardul Ion C. Bratianu, nr. 3, Drobeta-Turnu Severin, sau puteți afla informații la numele de telefon 0754 402 519/0772 082 475. Programul clinicii este între 10.00 – 20.00, de luni până vineri, iar sâmbăta, între 10.00 – 16.00.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze