Connect with us

Business

HIDROELECTRICA, ANUNȚ PRIVIND FACTURILE PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2022

Hidroelectrica a făcut un anunț important pentru sutele de mii de clienți casnici care încă așteaptă facturi din trecut. Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook, Hidroelectrica își informează clienții că, de luni, a început să emită facturile aferente lunii septembrie 2022. În același timp, conducerea companiei a transmis că, alături de dezvoltatorii de soft, depune eforturi pentru a evita eventuale nereguli.

Compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme”, au transmis reprezentanții companiei. În prezent, există o întârziere de emitere a facturilor la Hidroelectrica de aproximativ 5-6 luni, ca urmare a numeroaselor modificări legislative care au avut loc din aprilie 2022 încoace, cât și datorită amplelor operațiuni de implementare de noi soluții software, dar și de migrare a bazelor de date”, se arată într-un anunț anterior al Hidroelectrica.

La începutul lunii aprilie, compania energetică de stat a propus pentru clienții noi un tarif de 0,28404 lei/kWh. Acesta include componenta de achiziție a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea și componenta de furnizare. Oferta este destinată clienților casnici și este valabilă pentru contractele încheiate în perioada 01.04.2023 – 30.06.2023.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze