Connect with us

Business

RACE IT, NOUA DESTINAȚIE A AVENTURII

Un nou spirit al aventurii prinde viață în orașul nostru, odată cu deschiderea magazinului „Race IT”.

Împreună, Mario și Mădălin au transformat visul lor în realitate, aducând în atenția clienților o gamă variată de ATV-uri, motociclete și SSV-uri, gata să satisfacă orice dorințe de aventură. 

Suntem un magazin specializat în ATV-uri, motociclete și SSV-uri, unde adrenalina este la ea acasă. Dar suntem mult mai mult decât un simplu magazin – suntem o comunitate de aventurieri și entuziaști care împărtășesc aceeași pasiune pentru libertatea pe patru roți. De la ATV-uri de teren puternice până la motociclete agile și SSV-uri de ultimă generație, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă face inima să bată mai tare și pentru a vă duce aventurile la nivelul următor,” spun reprezentanții magazinului 

În plus, „Race IT” oferă și servicii de service specializat, garantând că vehiculul dumneavoastră va rămâne în formă maximă în timpul aventurilor. Cu piese de schimb de înaltă calitate și o echipă de experți pregătiți să vă ajute, sunteți în mâini sigure.

Pentru mai multe informații și pentru a vă programa o vizită, nu ezitați să vizitați, începând de săptămâna viitoare, sediul Race IT din strada Walter Mărăcineanu nr 11.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze