Connect with us

Politică

LOVITURĂ FATALĂ PENTRU VIRGIL POPESCU, 10 PRIMARI PNL AU TRECUT LA PSD

Începutul sfârșitului pentru organizația județeană PNL Mehedinți, condusă de ex-ul ministru al Energiei, Virgil Popescu.10 (ZECE) primari care au câștigat mandatul de la  formațiunea Partidului Național Liberal au făcut pasul către PSD Mehedinți, partid condus de Aladin Georgescu. Dacă până acum erau doar zvonuri și poze alături de președintele Consiliului Județean Mehedinți, astăzi a fost făcută mișcarea fatală pentru partiduțul lui Virgilius. Aflat în cădere liberă, atât el cât și partidul lui, renegatul mare ministru a reușit să îi alunge pe toți cei care i-au adus voturi și faimă. Cocoțându-se pe rezultatele primarilor și altor câțiva competenți din partid, Virgil Popescu a reușit să ajungă acolo unde nu și-ar fi închipuit, nici măcar el, că va ajunge. A condus unul dintre cele mai influente ministere la nivel de Guvern, moment în care, și-a arătat, incapacitatea, dar și nepăsarea față de români.

Influent până peste cap, infatuat fără măsură, ocupat tare cu toate problemele de la nivel înalt, prea înalt pentru capacitatea sa, Virgil Popescu a uitat de cei care au contribuit la ridicarea sa și a partidului. Astăzi, este unul din momentele în care decontează sfidarea, infatuarea, dar și prostia. Pe principiul popular” Eu te-am făcut, eu te omor”, 10 primari împreună cu Aladin și conducerea PSD, îi cântă prohodul lui Virgilică și soldățeilor lui de pluș( URMEAZĂ UPDATE).

PNL Mehedinți ajunge să se dezbine în modul cel mai frumos, doar grație abilității sale(lipsă)de a conduce o organizație.

Din poziția de ministru a reușit să își ostilizeze o mare parte din organizația județeană, prin favoritizarea și promovarea unor nulități, în funcții și poziții cheie, pe bani mulți.

Momentul decontului abia a început, căci transferurile sunt în curs, PSD are terenul pregătit pentru a prelua jucătorii, și dacă mai scapă vreunul, AURUL îi așteptă.

…to be continued!

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze