Connect with us

Business

ELIXIR BEAUTY CLINIC, SINGURA CLINICĂ DIN TURNU SEVERIN CARE DEȚINE UN LASER ALEXANDRITE PUR

Dacă îți dorești o epilare definitivă profesională, rapidă, fără dureri și complicații, te așteptăm la Elixir Beauty Clinic pentru un tratament eficient de epilare definitivă. 

Laser Alexandrite este unul dintre cele mai performante și apreciate lasere de îndepărtare a părului, funcționând la o lungime de undă de 755 nm (aproape de lungimea de undă în infraroșu).

Raza laser trece prin piele fără a o deteriora. Lumina laserului este absorbită de melanină (pigmentul firului de păr) și transformată în căldură. Acest lucru permite o distrugere selectivă a bazei foliculului pilos, cauzând căderea părului și minimizând creșterea ulterioară. Țesutul din jur rămâne nevătămat. 

Iată câteva dintre beneficiile epilării cu laser Alexandrite: tratează rapid suprafețele mari ale corpului datorită dimensiunii spotului specific aparatului Alexandrite, îndepărtează chiar și firele mai fine, indiferent de culoare pielii tale, oprește dezvoltarea foliculilor de păr în stadiul de creștere, oferă un grad superior de confort datorită dispozitivului de răcire dinamică integrat. 

Laserul Alexandrite este recunoscut pentru eficiența tratamentului și efectelor spectaculoase. Sistemul său unic de răcire protejează pielea în timpul și după tratamentul cu laser, spre deosebire de alte metode. Coolerul maximizează confortul și minimizează apariția oricăror efecte secundare. 

Pentru informații și programări, puteți apela numărul de telefon, +40 (755) 698 937 sau puteți merge la sediul din Bulevardul I.C. Brătianu nr.3, din Drobeta-Turnu Severin.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze