Connect with us

Restart News

DROGURI, GĂSITE DE JANDARMI ASUPRA UNUI SEVERINEAN

Un bărbat de 24 de ani din Drobeta-Turnu Severin a fost prins de jandarmi cu droguri asupra lui. Individul a încercat să evite echipajul de jandarmi dar a fost reținut și a recunoscut, în cele din urmă că își cumpărase drogurile pentru consumul propriu. 

Jandarmii care se aflau în misiunea de patrulare, în seara de vineri, 22 septembrie a.c., au observat la intersecția străzilor Călugăreni cu Crișan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, un bărbat care a schimbat brusc direcția de deplasare la vederea echipajului. Având în vedere comportamentul suspect al bărbatului, jandarmii  au procedat la interceptarea și legitimarea acestuia. În urma verificărilor, s-a constatat că este vorba despre un severinean de 24 ani, asupra căruia a fost găsită o folie de staniol ce conținea fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu miros înțepător. Bărbatul  le-a declarat jandarmilor că a achiziționat substanțele interzise de la o persoană necunoscută, pentru consum propriu”, transmite Jandarmeria Mehedinți 

Pe numele suspectului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 Actele întocmite, împreună cu bunurile ridicate  au fost predate către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Mehedinți, pentru continuarea cercetărilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze