Connect with us

Restart News

ZIUA PROTECȚIEI CIVILE, MARCATĂ ȘI LA DROBETA-TURNU SEVERIN

Pompierii mehedințeni au fost prezenți în cele două centre comerciale din Drobeta Turnu Severin. Cei interesați de misiunile pompierilor au avut prilejul de a se familiariza cu o parte din echipamentele cu care salvatorii intervin în sprijinul semenilor, dar și de a afla ce trebuie făcut înainte, pe timpul și după producerea unor situații de urgență. Totodată, cu ajutorul paramedicilor SMURD, cetățenii au avut posibilitatea de a-și măsura gratuit tensiunea arterială.

La acțiuni, au participat și voluntari ISU, dar și ai Crucii Roșii, cărora le mulțumim pentru implicarea activă și dedicare.De asemenea, specialiștii din cadrul Inspecţiei de Prevenire și Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților au continuat acțiunile de informare preventivă în târguri, pentru a conștientiza cetățenii cu privire la necesitatea respectării regulilor și măsurilor de siguranță.

Aceștia au fost prezenți și în cinci lăcașuri de cult de pe raza localităților: Orșova, Eșelnița și Șimian, pentru a se asigura ca personalul clerical este pregătit să acționeze în cazul producerii unor situații de urgență.” Transmite ISU Mehedinți 

Activitățile dedicate Zilei Protecției Civile din România vor continua și în zilele de luni și marți( 27 și 28 februarie)  între orele 10:00-14:00, acolo unde vor fi amenajate standuri de prezentare a materialelor de informare preventivă, autospecialelor și accesoriilor folosite de salvatori în îndeplinirea misiunilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze