Connect with us

Administrație

ECHIPAMENTE ȘI APARATURĂ PENTRU POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ MEHEDINȚENI

Consiliul Județean Mehedinți a achiziționat, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, aparatură și echipamente pentru polițiștii de frontieră mehedințeni, iar astăzi au fost înmânate inspectorului șef al Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, comisar șef Irinel Coman, pe baza unui proces-verbal. 

Astfel, articolele achiziționate sunt: lanternă tactică de intervenţie (16 buc.); toc pentru picior cu platformă (25 buc.); şnur spiralat pentru asigurarea pistolului fixare cu o bridă cu o dublă siguranţă (25 buc.); baston telescopic profesional cu suport din polimer sistem rotativ 360 grade (16 buc.); centură tactică condura (Cop Lock) (16 buc.); mănuși intervenţie iarnă (16 buc.); bluzon/jacketă tactică cu dungi reflectorizante (16 buc.); şapcă poliţia de frontieră. bărbaţi (16 buc.); bocanci militari tactici (16 buc.).

Totodată, pentru activitatea desfășurată de polițiștii de frontieră, s-au achiziționat un laptop, trei imprimante și cartușele aferente. 

Facem astfel de achiziții, în fiecare an, pentru toate structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Poliție, Pompieri, Jandarmerie, Poliția de Frontieră, dar și pentru Poliția Locală Drobeta Turnu Severin, pentru a contribui la buna desfășurare a activității lucrătorilor, activități care au în vedere siguranța cetățenilor județului Mehedinți. În ceea ce privește Poliția de Frontieră, vorbim despre o misiune complexă la granița României cu Serbia care este și frontiera externă a Uniunii Europene. I-am transmis inspectorului șef, cms.-șef Irinel Coman, mult succes în activitatea polițiștilor de frontieră mehedințeni, aceștia având un rol important în îndeplinirea obiectivelor în ceea ce privește migrația ilegală, pentru aderarea României la spațiul Schengen.” Transmite Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Achizițiile au fost făcute  în funcție de necesitățile comunicate de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, valoarea totală fiind de 43 000 lei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze