Niciun comentariu

NOI SERVICII MEDICALE LA DROBETA-TURNU SEVERIN, LA ELIXIR MEDICAL CLINIC S-A DESCHIS UN CABINET DE COLONOSCOPIE ȘI GASTROSCOPIE 

Un nou serviciu medical la clinica Elixir din Drobeta-Turnu Severin. Începând cu data de 6 septembrie, cabinetul de colonoscopie și gastroscopie cu anestezie își deschide porțile pentru pacienții săi, cu cea mai performantă aparatură: FUJIFILM-ELUXEO LITE EP-6000.

Acest nou sistem de iluminare de înaltă performanță reprezintă cea mai recentă inovație a portofoliului de dispozitive medicale Fujifilm. Asigură calitatea imaginilor ce îndeplinește cele mai înalte standarde de luminozitate și contrast, oferind modurile de observație inovatoare BLI și LCI.

Conceput special pentru noul sistem de iluminare, seria de endoscoape ELUXEO™️ cu funcții Multi Zoom și Freeze permite o diferențiere mai mare și oferă imagini detaliate de înaltă rezoluție atât pentru diagnostic, cât și pentru evaluarea pre-terapeutică.

Pentru serviciul de colonoscopie și endoscopie, Elixir Medical Clinic oferă prețuri promoționale toată luna septembrie:

Colonoscopie cu anestezie, 900 de lei

Colonoscopie fără anestezie, 700 de lei

Gastroscopie cu anestezie700 de lei

Gastroscopie fără anestezie, 500 de lei

Elixir Medical Clinic vă așteaptă alături de domnul doctor Ungureanu Constantin Darius- Medic Primar în Chirurgie Generală, Colonoscopie-Gastroscopie și alături de doamna doctor Florea Simona Maria- Medic Primar în Anestezie Terapie Intensivă, cu cel mai performant sistem de colonoscopie și gastroscopie. Împreună, vom continua să ne îndreptăm spre obiectivul nostru de a oferi cele mai bune servicii medicale realizate de catre cei mai buni medici! Dăm startul programărilor începând cu data de 6 septembrie 2023, vă suntem alături pentru a vă oferi cele mai bune servicii alături de cei mai devotați medici.” Transmit reprezentanții Elixir Medical Clinic

Prin colonoscopie, medicii specialiști pot vizualiza stratul intern al peretelui intestinului gros numit mucoasă, pot identifica prezența modificărilor sau leziunilor de la acest nivel și pot să preleveze o biopsie dacă este necesar.

Medicina a cunoscut o ascensiune importantă în momentul în care a fost realizată aparatura endoscopică. Gastroscopia sau endoscopia digestivă superioară este folosită pe scară largă în domeniul gastroenterologic și poate fi efectuată cu sau fără anestezie. 

Gastroscopia este o investigație ce are ca scop examinarea tubului digestiv superior (esofag, stomac, duoden). Este o procedură nedureroasă, rapidă, accesul făcându-se prin orificiul bucal.

Elixir Medical Clinic Drobeta Turnu Severin este o clinică medicală privată cu multiple specializări, având contracte de colaboare cu cadre medicale din Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu și Craiova. Programări se pot face atât fizic la adresa: Strada I.C Bratianu Nr. 3, vis-a-vis de Stomalogie, cât și telefonic la numerele de telefon: 0772 082 475 / 0754 402 519.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: cabinet colonoscopie, cabinet gastroscopie, drobeta turnu severin, elixir medical clinic, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed