Connect with us

Entertainment

SPUNE ‘’DA!’’ FRUMUSEȚII, CU NOUA APARATURĂ DE LA ELIXIR BEAUTY CLINIC

ELIXIR BEAUTY CLINIC revoluționează frumusețea, prin tratamentele oferite de noul aparat Endymed Pro 3Deep R. Tratamentele cu EndyMed PRO, oferă soluția perfectă pentru cele mai căutate tratamente corporale:

•Reducerea celulitei cu tratamentele Contour

•Fermitate și conturare

•Reducerea ridurilor

•Reducerea circumferinței

• Fermitatea brațelor și reducerea flascidității

Sistemul este îmbogățit de tehnologia 3DEEP, care reprezintă cea mai nouă formă a tehnologiei cu radiofrecvență. 3DEEP implică interacțiunea dintre mai multe tipuri de unde de radiofrecvență și permite aparatului să acționeze asupra a 3 straturi dermice.

Aparatul este capabil să ofere un tratament sigur, ajustabil în functie de tipul și grosimea pielii fiecărei persoane. Tratamentul este în egală măsură profund și intens, dar sigur și rapid.

Tehnologia 3DEEP unică, pătrunde 3 straturi de piele adâncime prin RF, fără nici o durere sau risc, reactivând producția naturală de colagen, astfel vergeturile sunt reduse imediat.

Cu cele 6 generatoare de unde cu frecvență radio, 3DEEP® este cea mai nouă și inovativă tehnologie disponibilă pe piață, la momentul actual. Cu EndyMed experimentați un tratament rapid, precis, confortabil, care nu necesita timp de recuperare prea lung și oferă rezultate uimitoare, imediate, care continuă să se instaleze în lunile ce urmează procedurii. 

Pentru detalii despre procedurile miraculoase, programări dar și prețuri, accesați ELIXIR BEAUTY CLINIC 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze