Niciun comentariu

CONSILIUL JUDEȚEAN DEPUNE CERERE DE FINANȚARE PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE MICROBUZE ȘCOLARE VERZI

În cadrul ședinței Consiliului Județean Mehedinți din 21 iunie, a fost aprobată o cerere de finanțare prin care se încearcă atragerea de fonduri europene pentru achiziționarea de microbuze electrice pentru școlile din județul Mehedinți. Programul Național de Redresare și Reziliență pune la dispoziția UAT Județul Mehedinți, peste 30 milioane lei.

Tot în cadrul ședinței au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de reabilitare/recompartimentare a fostului cămin studențesc, Pavilionul Administrativ, pe care Consiliul Județean vrea să îl transforme în sediu administrativ secundar pentru instituțiile din subordine, care nu au un sediu propriu:

Aici își vor găsi sediul Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Centrul Cultural Nichita Stănescu, Geoparcul Platoul Mehedinți, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională. Până în acest moment s-a întocmit documentația tehnică. Avem fonduri europene în valoare de peste 12 milioane de lei, prin PNRR, sumă care acoperă costurile de eficientizare energetică a clădirii. Din bugetul județului, va trebui să acoperim suma de peste 7 milioane lei pentru a realiza compartimentarea și dotarea clădirii. Vor fi birouri, săli de ședințe, grupuri sanitare, sală de așteptare.” Transmite Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

S-ar putea să îți placă și:

Tags: consiliul judetean mehedinti, investitii, microbuze scolare verzi, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed