ZIUA COPILULUI, SĂRBĂTORITĂ ÎN AVANS, ÎN ZONA DE PROMENADĂ CRIȘAN

Activitate inedită de Ziua Copilului la Drobeta-Turnu Severin. Tinerii social democrați din Drobeta-Turnu Severin organizează pe 31 mai, de la ora 17:00, Parada Micilor Bicicliști.

Evenimentul are ca scop încurajarea copiilor să aleagă de la vârste fragede mersul pe bicicletă, în siguranță, iar în acest sens, tinerii înscriși în organizația TSD Drobeta-Turnu Severin le-au pregătit copiilor o mulțime de surprize. Cei mici vor avea parte de mascote, jocuri, tombolă cu premii și surprize dar și un spectacol de muzică populară, pus în scenă de Grupul Folcloric Sânziene Mehedințene:

Le pregătim o mulțime de surprize copiilor, de ziua lor! Vom fi prezenți în zona de promenadă Crișan, acolo unde îi așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, să ne distrăm împreună cu jocuri, muzică și o tombolă cu surprize pentru copii. Pe lângă Parada Micilor Bicicliști,  vom avea mascote, jocuri, și un spectacol de muzică. Totul pentru ca distracția copiilor, dar și a părinților, să fie garantată!” spune Maria Valeria Mitrache, președinte TSD Drobeta-Turnu Severin 

Părinții își pot înscrie copiii la eveniment accesând link-ul: https://forms.gle/NJaYQXfLADcC8Trb7.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: 1 iunie, drobeta turnu severin, parada micilor biciclisti, tsd drobeta turnu severin

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed