Connect with us

Business

CLINICA ELIXIR, DOTATĂ CU CEL MAI PERFORMANT APARAT ECOGRAF EXISTENT ÎN ACEST MOMENT PE PIAȚĂ

Clinica medicală Elixir din Drobeta-Turnu Severin este dotată de acum, cu cel mai performant aparat ecograf existent pe piață la nivel mondial. Ecograful Ge Healtcare Voluson S8 este standarul de aur în ecografia ginecologică. El oferă siguranță ridicată în diagnosticare, funcții optimizate pentru examinări speciale și dispune de o tehnologie de ultimă oră. 

Voluson S8 Touch este un sistem de înaltă performanță ce încorporează inovații din segmentul premium, pentru a permite examinări ecografice de rutină rapide și eficiente, precum și pentru diagnosticare detaliată avansată, la cel mai înalt nivel.

Adela Diorescu și Sofia Belega, doi medici specialiști în obstretică-ginecologie își așteaptă pacientele într-o locație nouă și modernă, la Elixir Medical Clinic.

Cabinetul Obstretică-Ginecologie Elixir Medical Clinic le pune la dispoziția pacientelor consultații ginecologice, ecografie ginecologie/ sarcina 4D,  consultații obstetrică/monitorizare sarcină , examen Papanicolau, examen citologic și secretie vaginală.

Elixir Clinic le oferă pacienților mai multe specializări cum ar fi: Cardiologie, Ginecologie, Urologie, Medicina Interna, Pediatrie, Endocrinologie, Dermatologie, Pediatrie, Orl, Pneumologie, Reumatologie, Oftalmologie, Neurologie, Chirurgie Estetica si Plastica + Centru recoltare analize Synlab

Elixir Medical Clinic este situată în Drobeta-Turnu Severin pe strada IC Bratianu , nr. 3 , vis-a-vis de Stomatologie. 

Pentru programari, puteți apela numerele de telefon 0772 082 475 / 0754 402 519

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze