Niciun comentariu

MANAGEMENT EFICIENT, ÎN STAȚIUNEA BALA

Directorul Stațiunii Balneare BALA anunță un grad de ocupare al hotelului Ceres de 95%, în a doua jumătate a lunii noiembrie. Deși, nu se mai poate considera o perioadă de sezon, cifrele ne arată opusul.Comparativ cu alți ani, când gradul de ocupare nu sărea de 50%, rezultatele unei munci constante și un management eficient se văd în încasări.

” Rezultatele record au fost obținute prin implicarea angajaților care au înțeles că, succesul se obține prin muncă și profesionalism . Anul 2023 a adus sucursalei Bala cel mai mare grad de ocupare din ultimii cel puțin 15 ani și cel mai mare profit realizat probabil de la înființare”, a declarat managerul, Dragoș Năstasie.

Stațiunea Balneară Bala cunoaște o evoluție neașteptată în ultimii ani. Turiștii și pacienții care trec pragul locației sunt extrem de mulțumiți, de toate serviciile, pornind de la cazare, tratamente și tratament din partea angajaților. Unii revin în fiecare an și recomandă prietenilor, cunoștințelor, una dintre cele mai bune locații de relaxare și vindecare, aflată în comuna Bala, Mehedinți.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: bala mehedinti, Grad de ocupare 95%, Hotel Ceres Bala, statiunea bala

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed