Connect with us

Business

MANAGEMENT EFICIENT, ÎN STAȚIUNEA BALA

Directorul Stațiunii Balneare BALA anunță un grad de ocupare al hotelului Ceres de 95%, în a doua jumătate a lunii noiembrie. Deși, nu se mai poate considera o perioadă de sezon, cifrele ne arată opusul.Comparativ cu alți ani, când gradul de ocupare nu sărea de 50%, rezultatele unei munci constante și un management eficient se văd în încasări.

” Rezultatele record au fost obținute prin implicarea angajaților care au înțeles că, succesul se obține prin muncă și profesionalism . Anul 2023 a adus sucursalei Bala cel mai mare grad de ocupare din ultimii cel puțin 15 ani și cel mai mare profit realizat probabil de la înființare”, a declarat managerul, Dragoș Năstasie.

Stațiunea Balneară Bala cunoaște o evoluție neașteptată în ultimii ani. Turiștii și pacienții care trec pragul locației sunt extrem de mulțumiți, de toate serviciile, pornind de la cazare, tratamente și tratament din partea angajaților. Unii revin în fiecare an și recomandă prietenilor, cunoștințelor, una dintre cele mai bune locații de relaxare și vindecare, aflată în comuna Bala, Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze