Niciun comentariu

IDEI INEDITE, DE 1 MARTIE:  MĂRȚIȘOARE DULCI, DIN TURTĂ DULCE  

E forfortă astăzi în preajma tarabelor cu mărțișoare ori a magazinelor unde se vând simbolurile primăverii. În funcție de buget, toată lumea se orientează astăzi către mărțișoare cât mai ingenioase și mai originale. 

Caut un mărțișor simplu și discret pentru prietena mea, cu siguranță o să îi ofer și o floare în semn de prețuire. E o tradiție pe care o păstrez an de an, o bucurie la început de primăvară,” ne-a mărturisit un severinean, aflat în căutarea mărțișorului perfect

Bucuria sosirii primăverii și a mărțișorului i-a inspirat pe unii copii să creeze și să dăruiască  mărțișoare ingenioase!  O fetiță din Drobeta—Turnu Severin a oferit de 1 Martie, mărțișoare dulci, pe care le-a preparat, cu grijă, alături de părinți.

Pentru că Rita iubește turta dulce, ne-am gândit să o ajutăm să confecționeze astfel de mărțișoare, pe care să le dăruiască, mai apoi, celor dragi. Mamei, bunicilor, doamnei educatoare….” spune tatăl Ritei

Iar cum se spune că dintotdeauna darurile făcute cu drag, cu propriile mâini, spun o poveste frumoasă celui ce le-a primit, Rita a promis că de acum înainte, în fiecare an va avea grijă să vină cu o idee nouă de mărțișoare dulci, pentru toți cei dragi!

S-ar putea sa iti placa si:

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed