Niciun comentariu

COMUNA PRUNIȘOR  SE DEZVOLTĂ CU FONDURI EUROPENE

Cu ajutorul fondurilor europene, prin programul PNRR, comuna Prunișor va avea un sistem informatic integrat, pentru ca oamenii să aibă acces rapid la și eficient la serviciile publice dar și posibilitatea de a depune și solicita documente online. În localitate se va instala un sistem de monitorizare video care va spori siguranța cetățenilor, iar drumurile comunale vor fi asfaltate prin programul Anghel Saligny.

 “Am fost prezent astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administratiei unde am semnat contractul de finanțare pentru un proiect important in vederea modernizarii comunei noastre. Este vorba de proiectul “Dezvoltare sisteme TIC in UAT Comuna Prunisor pentru îmbunătățirea managementului local” finanțat prin PNNR. În cadrul acestuia se va achiziționa un sistem informatic integrat care va permite printre altele o mai buna interacțiune a cetățenilor cu Primaria, un acces mai rapid și eficient la serviciile publice dar și posibilitatea de a depune și solicita documente online. Totodata se va instala un sistem de monitorizare video la nivelul comunei noastre care va spori siguranța cetățenilor.” A declarat Emilian Vâlcu, primarul comunei Prunișor

Valoarea investitiei este de 1.897.996 lei (TVA inclus). A fost aprobată, de asemenea, cererea de finanțare pentru proiectul de Reabilitare si asfaltare a drumurilor comunale in cadrul comunei Prunisor. Acest proiect are o valoare de 14 milioane lei, finanțat din Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: pnrr, prunisor, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed