Niciun comentariu

EVALUAREA ACTIVITĂȚII ȘCOLII DE PERFECȚIONARE A PERSONALULUI POLIȚIEI DE FRONTIERĂ DROBETA TURNU SEVERIN

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat miercuri, la ședința de evaluare a activității Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră, o unitate deosebit de importantă pentru perfecționarea personalului care desfășoară activitatea de supraveghere a frontierei externe a Uniunii Europene.

În cadrul ședinței, directorul Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră, comisar-șef Marius Ciobanu, a prezentat proiectele finanțate cu fonduri europene pe care unitatea le desfășoară și nu sunt deloc puține. 

Îi felicit pe reprezentanții Școlii care au elaborat proiectele prin care se vor reabilita clădirile, se vor achiziționa echipamente și aparatură și se vor completa activitățile instituției! În ceea ce privește Consiliul Județean Mehedinți, i-am asigurat pe cei prezenți de toată disponibilitatea în orice putem fi de ajutor Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră! Unul dintre proiectele pe care le derulează a fost depus în colaborare cu Consiliul Județean Mehedinți, în cadrul Programului Interreg IPA România Serbia 2021-2027, “Tinerii – între educația vocațională și piața muncii”. Proiectul vizează creșterea capacității operaționale a instituțiilor de pregătire a forțelor de ordine din cadrul Poliției de Frontieră, este în faza de evaluare și am speranța că va primi finanțare. Urez multă sănătate, realizări, satisfacții profesionale și personale tuturor reprezentanților Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră!” a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Școala este una dintre cele mai importante instituții din județul Mehedinți, având în vedere că aici derulează cursuri polițiști de frontieră și polițiști de la alte structuri din mai multe zone ale țării.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: consiliul judetean mehedinti, evaluare, restartnews, scoala de perfectionare a personalului politiei de frontiera

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed