2 comentarii

Scandal în AUR Mehedinți, adie vânt de schimbare

Nici nu s-au închegat bine ca formațiune politică, că scandalurile au și început în interiorul AUR Mehedinți. Se pare că totul pleacă de la bani, de la modul cum au fost cheltuite cotizațiile membrilor de partid. Câteva dintre persoanele de la vârful formațiunii cer actualului coordonator interimar,  pensionar, fost lucrător al ANAF București, să convoace o ședință a Biroului Permanent Județean, pentru a explica cum au fost cheltuiți banii organizației.  Aceștia au înaintat o adresă către Secretariatul Județean al AUR Mehedinți , prin care cer lămuriri cu privire la transparența cheltuielilor, printr-o expertiză contabilă. Pentru că nu pot avea acces la secretariatul partidului, au afișat cererea public, pe geamul sediului.

Situația din Organizația Județeană  AUR Mehedinți este una incertă , surse din interiorul partidului dezvăluie faptul că, actualul coordonator, Ion Neicu, urmează să fie schimbat din fruntea organizației, pe motiv că, acesta este invizibil, atât în teritoriu, mass-media, dar și pe rețelele de socializare. Fără un trecut ca om politic, dar nici măcar prezent, de la momentul numirii în funcție, actualul coordonator nu a adus nici un plus organizației, din contră, se pare că, mai multe minusuri. Membrii biroului permanent județean al AUR Mehedinți vor demiterea lui, total nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă formațiunea. Rămâne de văzut, acum, măsurile care vor fi luate de președintele AUR, George Simion, pentru a liniști apele de la Mehedinți.

La baza articolului stau  dezvăluirile surselor, dar și adresa lipită pe geamul sediului Aur Mehedinți . Orice persoană implicată, care dorește un drept la replică, o poate face pe adresa redacției, contact@restartnews.ro.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: aur mehedinti, scandal

Articole asemanatoare:

2 comentarii. Leave new

  • Nemulțumirile sunt și ceau fost blocate activitatea unor presedinti de localități și comune și mai rău a sustras documente ale părțidului și procese verbale cu organizațiile constituie de anul trecut și a înregistrat recent alta peste ,ce se zice aici ?
    Este interes personal și puși de domnul Neicu la ordinul lui Virgil Popescu.

    Răspunde
  • …mai grav, conducerea centrală AUR București nu a putut să gestioneze situația și la înlocuit pe ,,neicu,,psd.cu fiul lui Mariana Ganțu..de la ,,forța civică,, o bizadea..un zero barat.2024= NU PUTEM VOTA ASEMENEA PERSOANE.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed