Connect with us

Administrație

DRAGOȘ NĂSTASIE: EU AM REZOLVAT PROBLEMELE, VOI CEI CARE GĂSIȚI MEREU SCUZE SUNTEȚI MULȚUMIȚI?

O comună întreagă și peste 200 de turiști cazați la Hotel Ceres, Stațiunea Bala, au fost ignorați de către autoritățile locale. După furtuna de vineri, comuna a rămas fără curent electric și apă potabilă, spre disperarea locuitorilor. În timp ce politicienii locali s-au zbătut, pe Facebook, să își aducă acuzații despre prostul mers al lucrurilor, alții au mai și pus umărul în face ceva, concret.

Eu cred că era destul de simplu ca primăria comunei Bala să dispună de un generator de curent care să mențină în funcțiune pompele care bagă apa în rețeaua publică , atunci când există avarii pe rețeaua electrică , dar din păcate în secolul XXI , primăria încă nu dispune de așa ceva . Nu vreau să acuz pe nimeni și nici să găsesc vinovați , vreau doar să trag un semnal de alarmă asupra faptului că trăim în România în care ne împotmolim în regulamente , decizii și autorități care-și dau cu stângul în dreptul . În tot acest timp de alaltăieri de la furtuna și pana azi , turiștii hotelului Ceres au avut și energie electrică de la generatorul propriu al hotelului și apa menajera de la rezervorul de 25 000 litri al hotelului , locuitorii comunei n-au avut nici energie electrică și nici apă. De astăzi la hotel turiștii au doar energie electrică , apă potabilă dar fără a avea și apă menajeră. Trist , dar adevărat ! „, declară indignat directorul.

Directorul de la Ceres, Dragoș Năstasie, cu peste 200 de turiști cazați, veniți la tratament, a acționat prompt, pentru a rezolva ceea ce ținea de primăria Bala și primarul acesteia. A pus în funcțiune un generator pentru a asigura energia electrică în Complex, până la remedierea problemelor și a făcut aprovizionarea cu apă potabilă pentru turiști. Totul, pentru a fi cât mai puțin simțită această batjocură a autorităților, de către acei oameni care, aleg să vină, din toate colțurile țării, să urmeze tratamentele miraculoase de la Bala.

Eu am pentru ce să zâmbesc : aproape 200 de turiști cazați în hotelul Ceres sunt mulțumiți și o mare parte dintre aceștia mi-au mulțumit pentru promptitudine , implicare și rezolvare . Voi cei care doar găsiți mereu scuze și îi trimiteți pe alții să treacă la treabă , sunteți multumiți când vă uitați în oglindă ?” , transmite directorul stațiunii Bala.

După nenumărate încercări de a-i mobiliza pe cei adormiți pe funcții înalte și bine plătite, acesta a concluzionat că, se poate baza doar pe propriile puteri și decizii. Inspirat de vorbele mărețe ale unui înțelept politician mehedințean, Dragoș Năstasie a înțeles : „Oamenii îi apreciază pe cei care fac mult și vorbesc puțin”.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze