Connect with us

Restart News

PRINS CU ARMA ASCUNSĂ LA CONTROLUL DE FRONTIERĂ

Un bărbat de 67 de ani, cetățean italian este cercetat de poliție, după ce a încercat să treacă vama cu un pistol letal și 50 de cartușe, ascunse sub roata de rezervă a mașinii pe care o conducea. 

Italianul a ajuns noaptea trecută în Punctul de Trecere al Frontierei Porțile de Fier II din județul Mehedinți și nu le-a spus polițiștilor că are în mașină pistolul și cartușele.

Pe timpul activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră având suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au procedat la efectuarea  unui control mai  amănunțit al  autoturismului și bagajelor persoanei. În urma activităților derulate de echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali au fost descoperite, ascunse sub roata pistol letal, neinscripționat, calibrul 38 și 50 de cartușe calibrul 38 aferente acestuia.” Transmite Poliția de Frontieră din Mehedinți

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze