Connect with us

Administrație

COMUNA ȘIMIAN VA AVEA REȚEA DE GAZE NATURALE

Un proiect de amploare a început într-una dintre cele mai mari și dezvoltate comune ale județului Mehedinţi, comuna Șimian. Peste 13 milioane de euro vor fi investiți în realizarea integrală a rețelei de gaze, de care vor beneficia locuitorii zonei. O alternativă de încălzire pentru populație, în condițiile în care, materialul lemnos va fi din ce în ce mai scump, dar și mai greu de găsit, în următorii ani.

Șimianul va deveni, în curând, prima comună din țară care va fi racordată în integralitate la rețeaua de gaze, cu ajutorul fondurilor europene. Lucrările au început în urmă cu câteva zile, urmând ca până la sfârșitul anului sa avem finalizați toți cei 74 de kilometri de rețea. Vorbim de un proiect de peste 13 milioane de euro, investiție care nu se putea face fără sprijinul ministrului Energiei, Virgil Popescu, căruia îi mulțumesc și pe această cale!”, a declarat primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă.

Pentru locuitorii comunei Șimian, finalizarea acestui proiect de anvergură, pe care îl realizează primarul Constantin Trușcă, înseamnă un alt pas către modernizare.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze