Connect with us

Administrație

LUCRĂRI DE MODERNIZARE ÎN CARTIERUL CRIHALA. SE CONSTRUIEȘTE CEA MAI MARE PARCARE DIN SEVERIN ȘI SE REAMENAJEAZĂ ÎNTREGUL SPAȚIU VERDE

Se lucrează în aceste zile la reamenajarea unei zone de peste 13.000 de metri pătrați în cartierul Crihala, zona străzilor Cicero, Gheorghe Anghel și Aleea Migdalului. Aici va fi amenajată cea mai mare parcare rezidențială din Municipiul Drobeta-Turnu Severin care cuprinde 365 de locuri de parcare.

În plus, zona va avea și peste 9 mii de metri pătrați de spații verzi, două locuri de joacă moderne și peste 3500 de metri pătrați de zonă pietonală.

Avem o întreagă zonă care cuprinde atât parcări cât și străzi de acces, alei pietonale, ne aflăm în zona blocurilor V de pe Aleea Migdalului, între Cicero și Toamnei, o zonă care a fost lăsată puțin deoparte în ultimii ani, încercăm să lucrăm atât cât ne permite vremea, lucrăm acum la degajare, la pietruire iar în primăvară sperăm să avem această zonă pregătită pentru asfaltare. Vorbim aici de peste 365 de locuri de parcare, peste 9 mii de metri pătrați de spații verzi, asfalt, alei trotuare.”  A declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin.

Lucrările au fost finanțate cu fonduri de la bugetul local, în valoare de aproape 6 milioane de lei. Proiectul din zona Aleii Migdalului face parte din programul de regenerare urbană derulat de municipalitatea severineană în ultimii trei ani.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze