Niciun comentariu

Un tânăr turmentat „s-a împiedicat” cu mașina într-o scurtă plimbare

Scene desprinse din filmele de comedie cu un cetățean turmentat, s-au petrecut pe o stradă din Municipiul Drobeta-Turnu Severin, dar care, din păcate, puteau avea un final deosebit de grav.

Un tânăr de 19 ani, după ce a consumat mai multe pahare de alcool, a vrut să iasă la o plimbare cu mașina, prin cartier, însă plimbarea s-a încheiat, după câteva ture date prin parcarea blocului, printre mașinile poziționate regulamentar ale locatarilor, căci, într-un moment de euforie, acesta a uitat de volan și s-a ,,împiedicat”, izbindu-se puternic de o mașină ce era staționată regulamentar.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Până să ajungă cadrele medicale și pompierii, mai multe persoane venite la fața locului au repus autovehiculul pe roți și au scos șoferul, care, era debusolat total.

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor atunci când au testat conducătorul autovehiculului cu aparatul alcooltest, căci acesta avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sosite la fața locului, cadrele medicale i-au făcut primele verificări tânărului șofer, fără a fi nevoie de a-l transporta la spital.

Din fericire, nu a fost nimeni rănit, însă, au existat pagube materiale însemnate, fiind deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed