Niciun comentariu

FATA  ÎNJUNGHIATĂ DE IUBIT ESTE ÎN STARE STABILĂ, AGRESORUL VA FI TRANSFERAT LA UN SPITAL DIN CRAIOVA

Fata înjunghiată astăzi de iubitul ei a fost operată și se află în stare stabilă. Medicii au reușit să-i oprească hemoragia și să-i salveze viața. Agresorul ei, însă este în continuare în stare gravă, urmând să fie transferat la un spital din Craiova. 

Cazul ajuns în atenția procurorilor. 

Din primele verificări, a rezultat faptul că în timp ce persoana vătămată minoră în vârstă de 17 ani se afla împreună cu autorul un minor de 16 ani pe strada Crișan din Drobeta Turnu Severin, la un moment dat, autorul a scos un cutit din geantă și i-a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri în zona feței, în zona gâtului și in zona cutiei toracice. În sprijinul persoanei vătămate, au sărit câțiva trecători aflați în zonă și au reușit, cu un taxi, să transporte persoana vătămată la spital. În aceleași împrejurări, după ce a agresat-o pe persoana vătămată, autorul și-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului cu scopul de a-și suprima viața, căzând pe trotuarul din marginea drumului public. La faţa locului, a ajuns un echipaj medical, care a transportat autorul la spital”, declară Gheorghe Ciocan, prim- procurorul adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Cei doi tineri sunt elevi în clasa a X-a la Colegiul Național Traian, cu rezultate remarcabile la învățătură. Amândoi sunt olimpici și potrivit unor surse, ei ar fi avut o relație în trecut, însă fata ar fi pus capăt acesteia în clasa a IX-a, iar decizia nu ar fi fost acceptată de către tânăr.

Acesta a plecat mai devreme, astăzi, de la școală și a așteptat-o pe fată, la ieșirea din unitatea de învățământ. Cei doi s-au certat pe stradă, iar tânărul ar fi înjunghiat-o în mai multe locuri, inclusiv în piept și în gât, după care ar fi încercat să-și pună capăt zilelor și s-a înjunghiat în gât.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: castelul artelor, colegiul national traian, drobeta turnu severin, elevi, injunghiati, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed