Niciun comentariu

SCANDALUL TURISTULUI MUȘCAT DE UN CÂINE ÎN STAȚIUNEA BALA NU S-A ÎNCHEIAT, PRIMARUL COMUNEI, PRINS CU MINCIUNA

Scandalul turistului rănit, după ce a fost atacat de un câine maidanez în stațiunea Bala este departe de a se fi încheiat. Primarul localității Bala susține că nimeni nu l-a înștiințat cu privire la existența câinilor pe domeniul public al comunei. De cealaltă parte, managerul complexului balnear a făcut publică adresa scrisă către primărie, încă de anul trecut. 

Încă din luna iunie 2022 a fost sesizat de problema câinilor de pe domeniul public din stațiunea Bala. Nu am primit nici un răspuns, nici până în ziua de azi și nici problema câinilor fără stăpân nu a fost rezolvată.” A transmis Dragoș Năstasie, managerul complexului balnear din stațiunea Bala

În solicitarea cu pricina scrie negru pe alb că pe domeniul public din fața hotelului Ceres dar și în împrejurimi sunt câini fără stăpân, care pun siguranța turiștilor în pericol:

Întrebat despre această situație, primarul comunei Bala, Valentin Ohima, spune că nimeni nu a ridicat problema câinilor fără stăpân, nici în 2023 și nici înainte de anul acesta.

Societatea respectivă dacă dorește ridicarea câinilor să facă o adresă către primărie și noi, primăria, facem mai departe demersurile și ridicăm acești câini.” Declară Valentin Ohima, primarul comunei Bala

În timp ce primăria comunei Bala bâjbâie în legătură cu problema câinilor de pe drumurile localității, un turist din București, venit în concediu la stațiunea Bala a fost atacat în plină zi chiar în parcarea hotelului, când un câine a ieșit de sub o mașină și s-a repezit la el. Bărbatul a fost nevoit să stea pe drumuri, la spital pentru a îi fi făcut vaccin antirabic și la poliție unde a depus plângere.

Mă duceam spre masă și pe drum a ieșit un câine de sub o mașină și m-a luat de picior. Dacă îl vedeam, poate reușeam să mă feresc,” spune Gheorghe Munteanu, bărbatul mușcat de câine în stațiunea Bala 

După incidentul de zilele trecute, polițiștii mehedințeni au mers în teren și au verificat situația. Oamenii legii au înștiințat conducerea primăriei cu privire la obligația de a ridica de pe domeniul public toți câinii fără stăpân, însă fără rezultat, stațiunea fiind în continuare plină de câini maidanezi.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: bala, mehedinti, muscat de caine, restartnews, turist

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed