Connect with us

Restart News

SPECTACOL EXPLOZIV LA PALATUL CULTURII DIN SEVERIN

Un spectacol care va reuni la Drobeta-Turnu Severin actori de excepție va fi pus în scenă, la Palatul Culturii, pe data de 5 decembrie. 

Mirela Oprișor, Marius Manole, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu vă invită într-o lume construită doar din aparențe, o lume în care măștile încep să cadă, o lume cu răsturnări de situație în care se râde, o lume care ne plimbă prin zeci de emoții. 

Timp de o oră și 45 de minute, spectacolul regizat de Vlad Zamfirescu, ne obligă pe noi, spectatorii, să ne punem întrebări despre fiecare rol pe care-l jucăm zilnic. O distribuiție unică,  un spectacol de zile mari și, cum zicea Nichita un spectacol „de-a râsu, plânsu”. Haideți la Teatru, n-o să regretați!” Se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Palatului Culturii din Drobeta-Turnu Severin

Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Palatului Culturii Teodor Costescu, pe iaBilet.ro și se pun în vânzare de luni, 7 noiembrie 2022, ora 10.00. Prețul unui bilet este de 120 de lei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze