Connect with us

Regiunea Sud-Vest

O persoană a fost rănită în urma unui carambol pe Calea Severinului din Craiova

O persoană a fost rănită, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un carambol pe Calea Severinului din Craiova.

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au stabilit că un bărbat, de 42 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară în mers, intrând în coliziune cu autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 42 de ani, tot din Municipiu. Acesta la rândul său a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, lovind un autoturism condus de o femeie de 41 de ani; și aceasta tot din Craiova.

În urma evenimentului rutier, conducătorul primului autoturism a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital. Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze