Connect with us

Restart News

SCHELET UMAN DESCOPERIT ÎN CURTEA MUZEULUI REGIUNII PORȚILOR DE FIER

Un schelet uman a fost descoperit zilele trecute, în curtea Muzeului Regiunii Porților de Fier din Drobeta-Turnu Severin, în timpul unor săpături arheologice.

„La data de 13 octombrie a.c., ora 13.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de către o femeie, de 45 de ani, despre faptul că, în timp ce se efectuau săpături arheologice în curtea unui muzeu, au fost descoperite fragmente osoase dintr-un schelet uman.” transmite IPJ Mehedinți

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că angajați ai unei instituții publice din municipiul Drobeta-Turnu Severin,  în timp ce efectuau săpături arheologice în curtea unui muzeu, au identificat, la o adâncime de 120 de centimetri, fragmente osoase dintr-un schelet uman.

Fragmentele osoase au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze