Niciun comentariu

ATUNCI CÂND BEI FĂRĂ CAP, RIȘTI SĂ RĂMÂI FĂRĂ URECHE

sursa foto: observatornews.ro

Incidentul a avut loc noaptea trecută, într-un restaurant din Drobeta-Turnu Severin, pe fondul unei altercații între doi clienți. Consumul excesiv de alcool, a fost și de această dată, cauza unui conflict, care s-a soldat cu o ureche vătămată. Pe fir a intrat și poliția, care a fost alertată de persoana mușcată.

„La data de 17 octombrie a.c., ora 02.30, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 36 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Alion 5A, a fost mușcat de ureche de către o persoană necunoscută” transmite IPJ Mehedinți.

În urma anchetei efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, persoana vătămată, în timp ce se afla pe strada Alion, ar fi început să adreseze injurii unui alt client care ar fi venit să ridice o comandă din restaurant. Conflictul a degenerat, iar agresorul, s-a transformat, rapid, în victimă, acesta fiind mușcat de urechea dreaptă. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate.

S-ar putea sa iti placa si:

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed