Niciun comentariu

DE AZI, DIN NOU LA ȘCOALĂ. ELEVII SE ÎNTORC ÎN BĂNCI PÂNĂ CÂND VOR INTRA ÎN VACANȚA DE SCHI

Prima zi de cursuri din anul 2024 este luni, 8 ianuarie, și aceasta deschide modulul 3 de cursuri. Elevii și profesorii vor merge la școală până când este programată vacanța de schi de o săptămână, care este diferită pentru fiecare județ, la alegerea inspectoratelor școlare.  În funcție de cum a fost poziționată vacanța de schi, din februarie, modulul 3 durează 6, 7 sau 8 săptămâni și influențează și durata modulului 4 de cursuri.

Mai exact, copiii de grădiniță, elevii și profesorii din 25 de județe și Municipiul București vor avea vacanța „mobilă” din 19 până în 25 februarie.

Săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024 a fost aleasă de 14 inspectorate școlare: Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Maramureș, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș și Tulcea.

De asemenea, în acest an școlar, „Școala altfel” și „Săptămâna verde” se vor desfășura în perioada 11 septembrie 2023-26 aprilie 2024, în intervale de câte 5 zile consecutive lucrătoare, la decizia școlii, în module diferite.

sursa foto: Google

S-ar putea sa iti placa si:

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed