Connect with us

Restart News

Rudele lui Leo de la Strehaia săltate de mascați pentru mai multe afaceri necurate

Sute de monede din aur ar fi fost găsite de polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor economice și procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, îngropate în curțile mai multor persoane, care, oficial, figurau în acte ca oameni de afaceri din Strehaia. Perchezițiile ar avea legătură cu un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu evaluat la aproximativ 20 de milioane de euro.

Anchetatorii au descins, marți, la primele ore ale dimineții, la adresele mai multor persoane din Strehaia, suspectate că ar fi provocat bugetului de stat un prejudiciu evaluat la aproximativ 20 de milioane de euro. Conform publicației Gândul, ancheta procurorilor Parchetului Curții de Apel București i-ar viza pe trei veri ai lui Leo de la Strehaia, care sunt suspectați de evaziune, prin intermediul unor afaceri cu deșeuri reciclabile. Dintre cei trei bănuiți, numai unul ar fi fost găsit acasă, în timp ce ceilalți doi ar fi apucat să fugă din țară înainte ca autoritățile să le bată la ușă.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Gândul, că ancheta procurorilor Parchetului Curții de Apel București i-ar viza pe Florin Mituș, Mihai Mitea și Justinian Mitea, care sunt suspectați de evaziune, prin intermediul unor afaceri cu deșeuri reciclabile.

În urma perchezițiilor, ar fi fost ridicate patru autoturisme Lamborghini, în valoare totală de un milion de euro, iar în baza unui denunț, s-ar fi descoperit, îngropate în curțile suspecților, sute de monede din aur.

La fel ca și vărul lor, care ajunsese un adevărat personaj monden, în special pentru relațiile sale cu diferite starlete cunoscute publicului interesat de presa mondenă, cei trei nu s-au ferit să-și etaleze averile pe site-urile de socializare. Astfel, în imagini postate pe rețelele de socializare apar atât mașinile de lux, cât și unele dintre monedele din aur care au fost ridicate de oamenii legii.

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze